Česká vřelost ve světovém měřítku. Přijďte růst do ABRA Software | Absolvent.cz

Česká vřelost ve světovém měřítku. Přijďte růst do ABRA Software

Každá firma má svůj příběh. Ty z IT oboru často začínají tím, jak dva kamarádi pracují na něčem, co tu ještě nebylo. Nejlépe v garáži. Dvojice přátel stála také u zrodu ABRA Software. Jeden programoval, druhý organizoval. Jen ne v suterénu, ale na půdě. Své role si ponechali dodnes, pouze s rozdílem, že za 29 let na trhu se firma rozrostla o dalších 150 lidí, kteří v Čechách, na Slovensku a ve Švýcarsku pomáhají vyvíjet software pro celý svět.

Pravděpodobně jste slyšeli o klavírech Petrof, charitě Dobrý Anděl nebo francouzské značce přírodní kosmetiky Yves Rocher. Možná jste také ochutnali sušenku z Biopekárny Zemanka a sháněli výhodnou letenku přes Letuška.cz. Tyto společnosti sice podnikají v různých oborech, jedno však mají společné – pod kapotou jim duní informační systém ABRA Gen. Zvládá účetní operace, správu skladů, řízení výroby i aktualizace nových zákonů a nařízení včetně GDPR či EET. Za zmínku stojí také bravurně napsané API a vymazlené řešení IoT. Sečteno a podtrženo, vaše kódy můžou zlepšovat každodenní chod úspěšných firem.

Nestane se, že by něco vázlo. Kdo neví, ten se zeptá a kdo může, pomůže. Bez ohledu na pozici. Nad kolektivem, kde si všichni tykají a večer vyráží na pivo, bowling či obojí dohromady, tady žasne 11 z deseti nováčků (ten přebývající je pravděpodobně na stáži, což je tady taky fajn). Bonusem je fitness stezka prospívající ajťáckým zádům a letní stolování na terase. Když si přivstanete, zacvičíte si jógu nebo vyrazíte na společný běh. Poctivá zmrzlina u stánku ve firemním baru hned chutná o něco lépe. Hlavně ta pistáciová.

Dostali jste chuť být součástí ABRA týmu? Stačí napsat. Třeba hledáme právě vás.

Články ze stejné kategorie